Marijke Vlaspoel-Dinjens

Over mij

Ik ben Marijke Vlaspoel en wellicht binnenkort jouw toekomstige persoonlijke- of zakelijke coach.

Naast ACT coach en trainer ben ik ook nog echtgenote van Bert, moeder van Sanne en Kai, oma van Koa en vrouwtje van Luna, onze Border Collie.

Ik mijn vrije tijd wandel en sport ik graag. Bovendien hou ik van een feestje, uiteten en kook ik graag voor vrienden en mijn gezin. Mijn favoriete vakantiebestemmingen zijn Italië en de stranden van Noord-Holland.

Vanaf 1980 ben ik werkzaam geweest in de financiële sector als HR professional. In 2013 ben ik mijn praktijk BWhoYouR Coaching & Training in Landgraaf gestart en als ACT Coach & Trainer aan mijn nieuwe uitdaging en droombaan begonnen. Vervolgens heb ik mijn ACT coach & trainer vaardigheden elk jaar verder ontwikkeld door opleidingen en ervaring. Sinds december 2021 mag ik mij ACT Master noemen.

Werken met en voor mensen heeft in mijn leven altijd centraal gestaan. Beroepsmatig maar ook in mijn privé omgeving ontdekte ik dat er mensen zijn die gevoelsmatig dusdanig blokkeren, dat ze tot hun eigen frustratie of teleurstelling graag willen veranderen maar steeds weer in hun oude patroon terugvallen. Hier heb ik geleerd dat het moeilijkste op de weg van de verandering acceptatie is. Acceptatie van waar je op dat moment in het leven staat. Bewust worden van je eigen gedrag en wat dit met jou en je omgeving doet. Deze weg van acceptatie en bewustwording is het moeilijkste gedeelte van je veranderingstraject en hier wil ik je graag bij helpen.

Beroepsmatig en als ervaringsdeskundige weet ik dat het leven niet altijd over rozen gaat. Mooie momenten maar ook moeilijke momenten, ziekte, ingrijpende gebeurtenissen en keuzes hebben mijn leven gemaakt tot wat het nu is. Een waardevol leven, een ACT-vol leven, waarin ik mijn eigen keuzes kan en mag maken. Een vrij ACT-vol leven gun ik jou ook.


Opleidingen

 • ACT opleidingen
  1. - ACT Master
  2. - ACT in groepen
  3. - ACT your way
  4. - ACTief opvoeden
  5. - Vervolgopleiding Acceptance&Commitment Opleiding (ACT)
  6. - Acceptance&Commitment Opleiding (ACT)
  7. - Mindfulness
 • DNA-V: The Youth Model of Acceptance,Mindfulness and Positive Psychology;
  door Louise Hayes Phd /Joe Ciarrochi Phd
 • People & Business Management, Zuyd Hogeschool
 • Conflicthantering en Effectief onderhandelen, Zuyd Hogeschool
 • Persoonlijke Effectiviteit (Schouten&Nelissen)
 • Preventiecoach (Achmea Vitale)
2013-11-21 13.30.43 Naamplaat.jpg

Gastenboek

ervaringen van anderen


PARTNERS